سفارشات ثبت شده تا پایان وقت ۱۴۰۲/۱۲/۲۲، پیش از سال ۱۴۰۳ و سایر سفارش ها پس از تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۱۴ به ترتیب الویت پردازش و ارسال می گردد.
فروشگاه آموزش پرینت 3D انجمن
  1. رضا کریمی
  2. پروژه های رباتیک و الکترونیک
  3. پنج شنبه, 18 آبان 1396
  4.  اشتراک از طریق ایمیل
سلام من میخوام وسیله ای برای سنجش سرعت خطی با دقت بالا با استفاده از ۱ انکودر بسازم.در مورد بخش تجهیزات مکانیکی مشکل خاصی ندارم ولی چون رشتم مکانیکه و سر رشته خاصی از الکترونیک ندارم ۱مقدار به مشکل خوردم.قصد من اینه که خروجی سیگنال انکودرم(که ۳۵۰۰ پالس بر دوره)روی نمایشگرم به صورت عدد میلیمتر بر دقیقه ببینم.یعنی به محض شروع حرکت انکودر باید تایمر داخل سیستم فعال بشه و به محض اتمام حرکت استپ بشه.بعد عدد جابه جایی بر زمان سپری شده تقسیم و سپس در ۶۰ ضرب بشه تا خروجی سرعت رو بهم بده.در ضمن روی نشان دهنده گزینه های:۱.جابه جایی با واحد میلیمتر و با دقت ۰.۰۰۱ میلیمتر. ۲.سرعت ماکزیمم با واحد میلیمتر بر دقیقه و با دقت ۰.۰۰۱. ۳.سرعت مینیمم. ۴.سرعت میانگین ۵.دکمه ریست یا صفر کردن برای شروع مجدد رو میخوام.حالا میخوام بدونم بعد از انکودر برای گرفتن این خروجی ها چه قطعات الکتونیکی نیاز دارم که پردازش لازم رو انجام بده و روی نمایشگر نشون بده.در صورت امکان میخوام کمترین هزینه و کمترین حجم و وزن رو داشته باشه.نمیدونم با برد آردوینو یا پی ال سی یا.... انجام میشه.ببخشید سوالم انقدر طولانی شد امیدوارم واضح باشه و از کمکتون ممنون میشم.
به این یحث رای دهید:
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
پاسخ پذیرفته شده
عباس بطالبلو پاسخ پذیرفته شده
متخصص مکاترونیک
سلام دوست عزیز
برای تبدیل دور بر دقیقه به میلیمتر بر دقیقه که باید محاسبات انجام شه و یک سری رابطه رو توی میکرو می گید حساب کنه و فقط کد نویسیه. ولی در رابطه به دقتی که میخواین همش بستگی به انکودر و خط کش دیجیتالتون داره تا اینجا, چون اون ها اطلاعات و رزولوشن رو به میکروکنترلر شما می دن. بنابراین من میگم بهتره شما اول کارتون رو با آردوینو راه بندازین که به نظرم جواب کارتون رو میده و نیاز به برد اضافه تری هم ندارید. بنابراین, فقط یک برد آردوینو می خواین و برای دکمه ریست هم که یک میکرو سوئیچ کفایت می کنه که توی فروشگاه بزنید نمونش رو میاره براتون همچنین ال سی دی که یک ال سی دی کارکتری کفایت می کنه تا اطلاعاتی که می خواید رو نشون بدین. باقیش تماما برنامه نویسی روی آردوینو میشه:)
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید.
Bataleblu.A;)
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
رضا کریمی پاسخ پذیرفته شده
ممنون از کمکتون.بله خودمم نظرم رو آردویینو بود اگه سوال اولمو خونده باشید همینو سوال کردم که شما فرمودید pic&dspic مناسبترن.با همینا راه اندازیش میکنم انشالا.خیلی لطف کردید مهندس جان.
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
رضا کریمی پاسخ پذیرفته شده
چشم مهندس جان فقط ۱کم طولانی میشه چون باید با اشاره به تجهیزات و نیازهاش توضیح بدم.ببینید من این تجهیز رو برای اندازه گیری سرعت دقیق دستگاههای تست کشش(مثلا قصد داریم ۱نمونه میلگرد رو بین دو فک دستگاه ببندیم و با سرعت ۱۰۰ میلیمتر بر دقیقه بکشیمش تا به نقطه تسلیم برسه)در حال حاضر برای اندازه گیری از خط کش دیجیتال به همراه کورنومتر و در نهایت محاسبه سرعت توسط ماشین حساب استفاده میکنم که استارت و استپ کورنومتر شامل خطای شخصه.ولی تو خود دستگاههای کشش از انکودر استفاده میشه.حالا من میخوام این عملو کاملا مکانیزش کنم با دقت بیشتر و کمترین خطا.یعنی حرکت خطیه خط کش رو توسط یک تسمه انتقال بدم به انکودر بعد در ادامه یک سیستم محاسباتی به محض شروع چرخش انکودر شروع به استارت تایمر کنه بعدش به محض استپ حرکت، اولا مقدار دور بر دقیقه رو تبدیل به میلیمتر بر دقیقه کنه و در نهایت نتیجه رو با ریزنگری ۰.۰۰۱ میلیمتر بر دقیقه و همچنین جا به جایی یا طول خطی طی شده رو روی یک صفحه نمایشگر نشون بده.بدیهیه که ۱تعداد دکمه که حتما دکمه ریست برای اندازه گیری مجدد هم جزوه شه باید ۱جا تعبیه بشه.با راهنمایی که شما کردید من متوجه شدم که در مسیر سیم خروجی از انکودر به ۱ میکروکنترلر نیاز دارم که محاسبات رو انجام بده.(طبق سرچی که کردم به نظرم DSPIC30F4011 گزینه مناسبی بود)فقط چون سر رشته ای از الکترونیک ندارم خیلی واسم پیچیده شد چون متوجه شدم این قطعه روی ۱بورد باید سوار شه که کلی قطعه دیگه ام نیاز داره و تازه باید برنامه نویسی شه و پروگرامر میخواد واسه تزریق برنامه بعد اتصال ال سی دی و کلید و یا تاچ ال سی دی و خلاصه خیلی سخت شد دیگه مهندس.
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
عباس بطالبلو پاسخ پذیرفته شده
متخصص مکاترونیک
تشکر فراوان از راهنماییتون حتما مواردی که گفتید بررسی میکنم.فقط این موردی که شما فرمودید مختص برد بود.در مورد نشان دهنده ای که جوابگوی این تجهیز باشه هنوز ایده ای نگرفتم.

منظورتون رو دقیق تر بیان می کنید لطفا؟
اخه گفتین انکودر رو دارید خودتون و با مکانیزمتونم که سرعت خطیش می کنید گویا:o
Bataleblu.A;)
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
رضا کریمی پاسخ پذیرفته شده
تشکر فراوان از راهنماییتون حتما مواردی که گفتید بررسی میکنم.فقط این موردی که شما فرمودید مختص برد بود.در مورد نشان دهنده ای که جوابگوی این تجهیز باشه هنوز ایده ای نگرفتم.
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
عباس بطالبلو پاسخ پذیرفته شده
متخصص مکاترونیک
سلام دوست عزیز
با توجه به پالس انکودر شما باید میکروکنترلر شما توانایی شمارش این تعداد پالس رو داشته باشه که شما به بردی با تایمر حداقل 12 بیتی نیاز خواهید داشت. لذا از آن جهت که بردهای آردوینو که نسبت به باقی بردهای موجود ضعیفتر هستند تایمر 16 بیتی دارد این کار قابل انجام هست. ولی یک جنبه دیگه برای در نظر گرفتن برد مدنظر سرعت موتورتون هست. در واقع باید دید این 3500 پالس در دور در چه زمانی یا با چه فرکانسی به میکروکنترلر شما ارسال می شه در واقع سرعت موتور شما بر حسب rpm هم بر این انتخاب اثر گذاره. باید محاسبه کنید و طبق اون فرکانس کاری میکروکنتلر یا برد شما باید از آن بزرگتر باشد که برای بردهای آردوینو این فرکانس 16Mhz است.
ولی اگر دقت خیلی بالا نیاز دارید باید بگم برای چنین کاربردهایی مناسب تره تا به سمت میکروکنترلر هایی برید که QEI (Quadrature Encoder Interface) دارند. مثلا می تونید از میکروهای PIC و DSPIC استفاده کنید و در رابطه با آنها مطالعه کنید که کار باهاشون سختتر از سایر بردها هم هست :)
موفق باشید:)
Bataleblu.A;)
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
رضا کریمی پاسخ پذیرفته شده
از پیشنهادتون ممنونم دوست عزیز اما اتفاقا همین ریزنگری و دقت اساس کار این پروژمه وگرنه تجهیزات اندازه گیری حرکت خطی که الان تو شرکت ازش استفاده میکنم ریزنگری ۰.۰۱ میلیمترو داره ولی چون باید همراهش از کورنومتر استفاده کنم و خطای انسانی توش دخیله میخوام کاملا ماشینیش کنم.در مورد دستیابی به ریزنگری و دقت لازم،توسط سنسوراستفاده شده(انکودر) مساله کاملا حل شده،مشکل من فقط انتخاب تجهیز محاسبه کننده و نشان دهنه نتایجه.
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
صنعت بازار پاسخ پذیرفته شده
مدیر انجمن
سلام، من هم مثل شما مکانیکی هستم و منتظرم همکاران یا کاربرانی که در زمینه الکترونیک تخصص دارن پاسخ شما رو بدن. اما چیزی که به ذهنم میرسه با فرض اینکه دقت هارو 1000 برابر کم کنیم ( دقتی که گفتید خیلی خیلی بالاست) احتمالا از سنسور تشخیص فاصله اگر دقتی که میخواد رو بهتوون بده راحت تر بتونید به جواب برسید. هزینه تمام شده هم کم خواهد بود. منظورم این نوع سنسور هاست:
سنسور تشخیص فاصله
با داشتن فاصله در هر لحظه میتونید سرعت و شتاب رو در هر لحظه داشته باشید. خیلی ارزان، خیلی کم حجم، خیلی ساده
ضمنا دقتی که میخواید خیلی خیلی بالاست (1 میکرون) و احتمالا سنسور خاص و گرونی بخواد که هزینه رو ممکنه خیلی بالا ببره. اگر ابعاد کارتون در حد چند 10 سانتی متر هست بنظرم تولرانس رو بزرگتر بگیرید. این تولرانسی که در نظر گرفتید مناسب برای میکروکانال ها هست. اگر واقعا برای این میکروکانال ها میخواید استفاده کنید و هزینه هم براتون مهمه پیشنهاد می کنم میکروسکوپ دیجیتال و پردازش تصویر رو بررسی کنید.
نظر
هیچ نظری هنوز ایجاد نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
فایل ها یا عکس های لازم برای این بحث را از اینجا بارگزاری کنید، فرمت های قابل پشتیبانی: gif,jpg,png,zip,rar
• حذف آپلود فایل ها (بیشترین حجم فایل : 2 MB)
شما می توانید در پست خود رای گیری قرار دهید. رای گیری در پست شما نمایش داده خواهد شد.
تنظیمات رای دادن
به اشتراک گذاری مکان فعلی شما

اگر تمایل دارید که موقعیت جغرافیایی شما به اشتراک گذاشته شود از این بخش استفاده نمایید..

عرض جغرافیایی:
طول جغرافیایی:
کد امنیتی
این بخش برای امنیت سایت و تشخیص انسان از ربات ایجاد شده است.

تماس با ما
  • تلفن و صندوق صوتی: ۰۲۱۲۸۴۲۱۴۹۰

  • تلفن: ۰۲۱۹۱۰۳۵۳۸۱

  • فقط برای پیام تلگرام، بله و ایتا: 09120870443 

  • آدرس انبار: تهران، بزرگراه فتح (متوسلیان) شرق، بزرگراه باغستان، جاده گلگون، خیابان باغ، شهرک صنعتی گلگون، خیابان ششم جنوبی، پلاک 2

    کد پستی: 3359751646

  • ساعت کاری از 9 تا 17 شنبه تا چهارشنبه و پنجشنبه از 9 تا 13.

  • info [@] sanatbazar.com
  •  فعالیت فروشگاه بصورت اینترنتی می باشد لذا از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.

©کپی رایت 2020-2016 | تمام حقوق برای صنعت بازار محفوظ است

گفتگو