من چند مدتی برای خرید پرینتر سه بعدی، اقدام به خرید میکردم اما قیمت های پرینتر سه بعدی به قدری بالا بود که آدم واقعا کلافه میشد و سر این موضوع حتی اطمینان نداشتم اگر با این حجم قیمت پرینترسه بعدی که مدل های خوبش خرید کنم کیفیت بالایی داره یا نه! حتی واسه خرید هم برای شروعش برای من سخت بود که چجوری میتونم به یه درآمد خوب برسم! خداروشکر تونستم بعد از چند ماه فروشگاه های مختلف که سر میزدم بلخره یه فروشگاهی پیداه کنم که از نظر کیفیت و قیمت و حتی دغدغه هایی که داشتم رو برطرف کنه! اونم سایت آرلی بود که بابتش کلی فروشگاه گشتم و تونستم یه همچین فروشگاهی که بهش نیاز دارم رو پیداه کنم و در کنار خرید کردن پرینتر سه بعدی، تونستم مهارت های خوبی از پرینتر سه بعدی داخل خوده سایت آرلیسایت آرلی یاد بگیرم و این باعث شد بتونم تو این شرایط فعلی مملکتمون به درامد بالا برسم... انگار قبل خرید پرینتر و درآمد یه ادم دیگه بودم و الان با خرید و درآمد یه آدم دیگه! بنظرم کسی که علاقه به حوزه کاری خودش داشته باشه و با سرمایه خوب بتونه به کسب کاری از خودش نشون بده، قطعا تو آینده نزدیک به موفقیعت خودش هم میرسه... بچها امیدوارم این تعریف داستان کوتاه که خودش اصلا یه دنیا دیگه هست به کارتون بیاد و همیشه تو جایگاه واقعی خودتون رشد کنید.